top of page
img_8849.png

OM OS

Hos Samsø Madsnedkeri - Pasta & Gnocchi tilbyder vi ikke kun mad af højeste kvalitet. Vores unge, passionerede team med stort engagement for netop din gennemførte kundeoplevelse er ligesåvel et essentielt element af vores koncept - Det skal være en oplevelse at besøge os.

Som nysgerrige iværksættere var der en drøm at tage en lille del af Samsø med til Aarhus, så andre kunne få lige stor glæde af det som os selv. Denne drøm blev til virkelighed efter et besøg forbi Nicolinehus, hvor ideen om en madbod hvor der produceres pasta & gnocchi på samske råvarer blev født.

 

Vores dedikerede team har ambition om at bidrage med noget velkendt til Aarhus - Dog med et lille twist som gør det til vores eget. Vi vil derfor producere vores bud på den italienske "gnocchi", men lavet på det "samske guld" nemlig samsø kartoflen, samt pasta lavet på Samsø mel.

 

Madboden Samsø Madsnedkeri - Pasta & Gnocchi har fokus på godt håndværk, med en menú sammensat således, at der i alle retter indgår nordiske råvarer såsom den danske vesterhavsost og den nordiske kornsort ølandshvede i vores pasta . Vesterhavsostens faste struktur og kraftige smag gør den til den oplagte substitut for den klassiske parmesan ost. Dertil bidrager ølandhveden til en smidig og saftig pastadej, med let sødlig smag - Dette giver de ellers traditionelle italienske retter det nordiske twist som vi ønsker i vores madbod. 

IMG_6734_edited_edited_edited.jpg
bottom of page